Onze merkstrategie in vier stappen

Listening and Observation | Added value process | Tzar Agency

1. Luisteren en begrijpen

Om te weten waar u heen wilt, moeten we weten waar we nu staan.

Het proces begint door naar u te luisteren. We kunnen niet stoppen met luisteren totdat we begrijpen hoe uw bedrijf werkt, wat de waarden zijn en wat uw doelen zijn. Begrip wordt vaak over het hoofd gezien, maar is toch essentieel. Samen bepalen we uw doelen en onderzoeken we verschillende mogelijkheden om deze te bereiken.

De volgende stap is om te begrijpen wat uw bedrijf uniek maakt. Het is belangrijk om elke stap samen te doorlopen, aangezien alleen u uw bedrijf het beste kent en wij de best practices kennen om uw doelstellingen te bereiken en uw verwachtingen te overtreffen.

Zodra de audit is voltooid, beginnen we te experimenteren, plezier hebben met het ontwerp kan leiden tot zeer creatieve en gewaagde kansen Het resultaat is vaak een unieke positionering van uw merk, waardoor een nieuwe aanpak ontstaat die uw bedrijf versterkt.

2. Strategie en positionering

Elk product, bedrijf of dienst is een merk. Een merk faalt of slaagt door zijn positionering. Om uw gewenste positionering te bereiken, is het belangrijk om met een goed plan te beginnen.
Definieer het doel van uw merk.
Waarom bestaat uw bedrijf? Waarom ben je met je onderneming begonnen? Waarom geloven uw klanten in u?
Het is tijd om uw merk een persoonlijkheid te geven.
Hoe denkt uw merk? Hoe gedraagt uw merk zich? Wat wil je je klanten laten voelen?
Unique selling point.
Wat zijn de kenmerken en functionaliteiten van uw merk? Jouw meerwaarde? Wat is het emotionele voordeel voor uw consumenten?
Via een strategisch marketingplan worden uw doelen proactief en structureel bereikt, wat leidt tot tastbare resultaten Dit geeft u de tijd om u te concentreren op uw kernactiviteiten.

TZAR ontwikkelt merken en positioneert ze in de markt door ze een sterke persoonlijkheid te geven. Elke dag is het ons doel om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, hen te helpen hun bedrijf te laten groeien en hen meer zichzelf te laten worden.

Analyse, reflectie, actie. Om impact op uw markt te creëren, heeft u een creatieve merkoplossing nodig die is ontworpen door een solide marketingaanpak. n elk bericht dat u verzendt, benadrukken wat u onderscheidt van de concurrentie, is belangrijk en zo leuk om te doen.
Website Strategy | Tzar Agency
Website Stratefy | Tzar Agency

Creatie en betrokkenheid

Creativiteit ontmoet strategie.

Ontwerp kan dingen beter, eenvoudiger en boeiender maken. Door onze creativiteit te ontketenen, ontwikkelen we een merk dat uw waarden en uw unieke verkoopargumenten weerspiegelt. Dit zorgt voor een krachtige boodschap die uw publiek zal beïnvloeden en betrokkenheid zal creëren.

In feite transformeren we de strategie en brengen we het concept in de praktijk door de visuele contouren van uw merk opnieuw te definiëren om het imago en de waarden weer te geven die u wilt communiceren.

Onze visuele artiesten brengen uw merk tot leven en creëren resultaten en inhoud die u onmiddellijk kunt implementeren. Een modern imago en relevantie geven aan uw merk.

Branding maakt uw merk menselijk.

4. Activering en opvolging

Het hebben van geweldige beelden is geweldig, maar om uw bedrijf te laten groeien, heeft u een strategische marketingaanpak nodig. Dit zorgt voor resultaten op de lange termijn en voor een groei van uw bedrijf.

Merkactivatie.
We zijn wat we doen. Op basis van de positionering en merkidentiteit die voor u en met u zijn ontworpen, ontwikkelen we een creatieve strategie en communicatie-inhoud die uw merk tot leven zal brengen en een ervaring voor uw klanten zal bieden.

Communicatie.
Ons partnerschap wordt voortgezet na het creëren van de merkidentiteit om een ​​implementatieplan te ontwikkelen waarmee u uw merkimpact in uw markt kunt maximaliseren. Bovendien verzorgt ons bureau alle diensten op het gebied van planning, creatie en implementatie die u nodig heeft voor uw 360 ° -communicatie.

Tools en interne communicatie
Zodra een nieuw merkontwerp of rebranding is ingevoerd, is het belangrijk om over de tools te beschikken om het te gebruiken. Bij voltooide projecten creëert TZAR een stijlgids, digitale brandtools en biedt training aan uw medewerkers. De nieuwe stijl coherent en impactvol maken over alle zakelijke aspecten.

Website Strategy | Tzar Agency

Let’s grow your business together.
Uw bericht kan niet langer wachten.