Dingen anders doen: Break The Rules

Na honderden professionele evenementen, kan de inspiratie opraken. TZAR heeft een oplossing voor dit probleem gevonden: het concept van regelovertreding. De principes van dit concept zijn heel eenvoudig: er zijn geen regels en geen enkel idee is onmogelijk. Break the rules werd gecreëerd voor een Luxemburgse klant die reeds de grote zaal van het European Convention Center Luxembourg (ECCL) had gereserveerd. Een grote speelruimte kan erg leuk zijn, maar vaak ook erg duur, het gebruik van backstage-ruimtes en de lobby creëerde een intiem effect, waardoor de gasten verrast werden.

Bedrijfsevenementen en personeelsfeesten volgen vaak een zeer klassiek patroon. Creatief zijn binnen deze modellen kan vrij moeilijk zijn. Het breken met de regels geeft je de vrijheid om ideeën te verkennen die anders niet mogelijk zouden zijn. Onze klant was zeer tevreden over de creatieve aanpak van ons team TZAR Business Events Luxembourg, zozeer zelfs dat TZAR hun partner werd voor hun toekomstige personeelsfeesten.

Company event | Tzar Agency Blog
Company event | Tzar Agency Blog

De Foyer bood zijn eigen uitdagingen, aangezien de zaal niet ontworpen was voor evenementenstructuren. Het diner werd geserveerd aan lange tafels, wat een zeer warme sfeer gaf en altijd dicht bij iedereen. Deze evenementenopstelling creëerde een unieke sprookjesachtige sfeer, perfect voor het kerstdecor. Om het belangrijkste deel van het evenement te organiseren – de afterparty – konden we niet iedereen naar de grote open evenementenruimte slepen omdat die te leeg zou aanvoelen. Om het belangrijkste deel van het evenement te organiseren – de afterparty – konden we niet iedereen naar de grote open evenementenruimte slepen omdat die dan te leeg zou aanvoelen Deze kleinere ruimte gaf de klanten het gevoel dat zij zich in de meest exclusieve nachtclub bevonden.

Laten we samen
uw bedrijf doen groeien.

Na het succes van het eerste Break The Rules-concept heeft TZAR dezelfde principes, geen regels en niets is onmogelijk, ook in vele andere gevallen toegepast. In onze partnersite Wallonie Expo (WEX), die over talrijke tentoonstellingshallen beschikt, hebben wij een groot openluchtevenement gepland. Het evenement zou het grootste deel van de beschikbare parkeerruimte in beslag nemen, wat een parkeerprobleem veroorzaakte. TZAR brak de regels en liet de auto’s in de beurshallen parkeren. Dit gaf het openluchtevenement de ruimte en de zon die het nodig heeft om te slagen.

Dit concept en deze manier van denken kan voor elk project werken en wij zijn klaar om meer verhalen te creëren. is het tijd om de regels te breken voor uw bedrijfsevenement, beursstand of ander project. Wij zijn bereid om u de dingen anders te laten zien. De mogelijkheden zijn eindeloos.